Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

This is a live page where more training information will be added in due course. Please check this page as needed to get the latest information.

2021 Training and Events Calendar

Previous events appear in grey rows. Upcoming events appear in white rows.

DateTime (Timezone)Events/VenueWorkshop/Training coursesStyle and Duration

Registration link 

5 Feb9:00-13:00 (AEDT)

AMOS 2021

(Australian Meteorological & Oceanographic Society)

NCI data workshopLecture and live demo, 4 hours
17 Feb14:00-16:00 (AEDT)Sydney Informatics Hub training seriesIntro to GadiLecture and live demo, 2 hours 
4 Mar13:00-14:00 (AEDT)Support Sesh - Meet the User Support TeamQ&AZoom meeting, 1 hour

11 Mar

18 Mar

13:00-14:00 (AEDT)

13:00-14:00 (AEDT)

NCI Introduction Training course

Intro to Gadi Part 1

Intro to Gadi Part 2

Zoom meeting, 1 hour
1 Apr13:30-14:30 (AEDT)Support Sesh - Meet the User Support TeamQ&AZoom meeting, 1 hourJoin the meeting

8 Apr

15 Apr

13:00-14:00 (AEST)

13:00-14:00 (AEST)

NCI Introduction Training course

Intro to Gadi Part 1

Intro to Gadi Part 2

Zoom meeting, 1 hour

Zoom meeting, 1 hour

Register here for part 1

Register here for part 2

27 Apr11:00-11:45 (AEST)NCI hosted webinar (TBC)(Talk title TBC)Webinar, 45 min
6 May13:30-14:30 (AEST)Support Sesh - Meet the User Support TeamQ&AZoom meeting, 1 hourJoin the meeting
11 May10:00-15:00 (AEST)

Data Science week

Intro to Gadi and National data collections

Lecture and live demo, 4 hours


13 May

20 May

13:00-14:00 (AEST)

13:00-14:00 (AEST)

NCI Introduction Training course

Intro to Gadi Part 1

Intro to Gadi Part 2

Zoom meeting, 1 hour

Zoom meeting, 1 hour

Register here for part 1

Register here for part 2

JunTBC

ARDC Machine Learning showcase (TBC)


ARDC Machine Learning showcase (TBC)

Lightning talks 



3 Jun13:30-14:30 (AEST)Support Sesh - Meet the User Support TeamQ&AZoom meeting, 1 hourJoin the meeting

10 Jun

17 Jun

13:00-14:00 (AEST)

13:00-14:00 (AEST)

NCI Introduction Training course

Intro to Gadi Part 1

Intro to Gadi Part 2

Zoom meeting, 1 hour

Zoom meeting, 1 hour

Register here for part 1

Register here for part 2

1 JulTBC

ResBaz Perth

Intro to Gadi and National data collections

Lecture, 2 hours


Notes: This is a live page where more training information will be added in due course. Please check this page as needed to get the latest information. 

The following pages provide detailed information of each Individual training session:

  • No labels